Services

IT & Drift / Vejledning / Digital kommunikation

IT & Drift

Vi er din IT-afdeling. Vi sørger for at dine systemer er driftsikre, at din datasikkerhed er i orden og at din software er opdateret. Vi kommer ud til dig på jævnlige servicebesøg, og er til rådighed på hotline.

Vi kender dig og dine kunder, din historie og dine fremtidsdrømme. Vi hjælper med backupper, servere, it-sikkerhed, WiFi, CRM-systemer og trådløse forbindelser til dine konferencer.

Vejledning

Vi guider dig i junglen af leverandører og produkter. Vi rådgiver dig om leverandørerne og hjælper med at finde netop de løsninger, programmer og maskiner som du har brug for og råd til.

Og hvis løsningerne ikke allerede findes, laver vi dem selv. Vi udvikler ofte skræddersyede systemer, fordi standardløsningerne ikke altid passer til vores kunder.

Digital kommunikation

Vi har overblik over din digitale kommunikation. Vi rådgiver dig om hvordan du kommunikerer dit brand og dine produkter bedst muligt, og hvordan dine forskellige platforme kan understøtte hinanden.

Vi rådgiver dig om distributionsstrategier og indhold, så både din kommunikation og dit daglige arbejdsflow hænger ordentligt sammen.

GDPR

Vi kommer ikke udenom det: Persondataforordningen (GDPR) vedrører os alle og er her for at blive. Og alle virksomheder, foreninger, organisationer – alle med et cvr.nr. – skal leve op til forordningen.

Vi har indgående kendskab til forordningen og loven og har også forståelse for den praktiske hverdag i organisationen. Vi kan derfor rådgive jer i forhold til den arbejdsproces I står overfor og finde den bedste vej igennem persondatareglerne.