Verden er kompleks.
Det behøver dit IT ikke at være.

Lad os forbedre dit IT-setup

Vi er en levende virksomhed der dyrker det levende samarbejde.

DATASIKKERHED. ANSVARLIGHED.

Hosting

At gemme data i skyen er mere end blot at minimere sårbarheden overfor tabt data. Det handler om at skabe gennemsigtighed for din virksomhed og understøtte din forretningsplan.

Vores hostingløsninger er altid skræddersyet til at matche de specifikke krav og forventninger i din virksomhed. Vi tilgår opgaven med et forretningskritisk perspektiv, hvor vi analyserer og tilpasser vores tilbud, så det passer til din virksomheds unikke situation.Troværdighed, respekt og kompetence
Hosting, der understøtter din forretningsplan

At hoste udvalgte dele, eller hele din virksomheds IT-setup hos os er en del af din virksomheds forretningsstrategi. Herunder handler det for os om at sikre ressourceoptimering, minimering af sårbarhed og konkurrencedygtighed.

Derfor er vores hosting løsninger altid baseret på det reelle behov, der er gennemanalyseret sammen med vores teknikere og ud fra vores forretningskritiske tilgang.
Det sikrer dig en hosting løsning, der er funderet i det reelle behov, og som er agil i forhold til et marked, der kan forandre sig.  

Skalérbar løsning – altid!

Alt for ofte ser vi, at virksomheder er begrænset i deres muligheder til at øge produktiviteten pga. deres IT-løsninger.

Det ønsker vi ikke. Derfor er vores hosting løsninger agile, fleksible og skalérbare uanset om det er serverplads eller systemlicenser, vi taler om. Vi kan tilpasse på minuttet, eller ud fra din erfaring om fx sæson, markedsbevægelser eller andet, der har en indflydelse på din virksomhed.

Det handler om at give maksimal frihed tilbage til dig, ikke om at sætte begrænsninger.

SAMLEDE FORDELE

Dit behov afgør, hvilken hosting løsning du skal have

Der findes et utal af hosting løsninger. Vi er her for at guide dig igennem dem alle, og rådgive dig til den mest optimale for din virksomhed.

Om den er Cloud baseret, hybrid, på en fysisk server eller i et virtuelt datacenter afhænger af behovet. Vi starter altid et samarbejde med at afdække netop dette ud fra dine krav og behov.

Uanset hvilken løsning, der passer bedst til dine behov, har vi designet vores hostingløsninger til at indeholde en række nøgleelementer. Disse sikrer, at din hostingløsning aktivt understøtter din drift, fremmer vækst og er i tråd med din overordnede forretningsstrategi.

IT-sikkerhed på højeste niveau

Enhver virksomhed er under et vist digitalt risikoniveau, større eller mindre. Men sårbarheden stiger i takt med, hvordan data opbevares, tilgås og slettes i forhold til gældende lovgivning. Med en hostingløsning hos os garanterer vi, at din sårbarhed minimeres, at al lovgivning overholdes, og at vi er proaktive på trusselsbilledet. Vores hostingløsninger tager afsæt i din virksomheds behov og risikovurdering, og derfor er du sikret en løsning, der opfylder alle krav – ikke mindst kravet om at du og dine medarbejdere kan arbejde ubekymret.

Support

Har du brug for 24/7 support, eller kan mindre gøre det? Uanset hvad, kan vi tilbyde at hjælpen bliver leveret, når du har brug for det.

Vores beredskab sikrer optimal oppetid

Vi er ikke naive. Uheld kan ske.  Vores beredskab og effektive proces sikrer, at I hurtigt og sikkert er på 100 % oppetid i løbet af få minutter.

Det kan vi garantere, fordi at der i vores Help Desk og support sidder eksperter og IT-fagfolk, som kan løse udfordringer hurtigt, men også agere proaktivt.

En hostingløsning hos os er derfor med til at sikre stabilitet for din virksomhed, da det er de færreste, interne IT-afdelinger, der har de samme kompetencer og fagekspertise, som vi har.

IT-infrastruktur, der fungerer som virksomheds motorvej

IT-huller og bump, som ofte skyldes hardwarefejl eller manglende softwareopdateringer, kan alvorligt forstyrre trafikken i den daglige drift. Med vores hostingservice sikrer vi, at din virksomheds digitale værktøjer altid er opdaterede og velfungerende, hvilket eliminerer risikoen for 'trafikpropper' på din IT-infrastruktur.

Ved at vælge vores hostingløsning får du ikke kun vedligeholdelse af eksisterende systemer, men også adgang til den nyeste teknologi. Vi er konstant proaktive i at indarbejde ny teknologisk udvikling, hvilket sikrer at din virksomhed altid er i front med den nyeste viden og løsninger på markedet. Vores forretningskritiske tilgang betyder, at vi fokuserer på strategiske investeringer, og at vi træder på bremsen, når det er nødvendigt. Det gør vi for at sikre, at hver eneste investering i IT-udstyr og løsninger er nøje tilpasset og rettet mod din virksomheds specifikke behov, og ikke blot en jagt på den nyeste trend.

VI PÅTAGER OS ANSVARET

Udforsk din virksomheds potentiale med os

Hosting, der strategisk understøtter din virksomhed.

Vi starter altid med en uforpligtende samtale.