Verden er kompleks.
Det behøver dit IT ikke at være.

Lad os forbedre dit IT-setup

Vi er en levende virksomhed der dyrker det levende samarbejde.

STRATEGISK. FORRETNINGSORIENTERET

IT-sikkerhed

For at kunne opnå maksimal sikkerhed på din virksomheds IT-setup, er det vigtigt at tage de forretningskritiske briller på og se på det gennem et holistisk blik.

Vi beskytter dine forretningskritiske komponenter
og skaber tryghed

Troværdighed, respekt og kompetence
Strategisk IT-sikkerhed

Balancen mellem risiko, behov og hardware/software samt forretningsstrategi er afgørende for, hvordan den endelige løsning sættes sammen. Derfor tilgår vi vores samarbejde på et operationelt plan, men også med de forretningsstrategiske briller på. Vi er kendt for at leverer resultater gennem vores forståelse for brancher, forretning, markedet og cyberlandskabet – og herunder naturligvis også cyberkriminalitet.

Et samarbejde med os omkring din virksomheds IT-sikkerhed er derfor din garanti for, at vi har hånd om alle detaljerne, du opnår maksimal sikkerhed og har samtidig det fulde overblik.

Vi beskytter dine forretningskritiske data

I takt med den stigende digitalisering er datasikkerhed, privatlivsbeskyttelse og cyberkriminalitet en meget aktuel dagsorden – mere end nogensinde før.

Bliver jeres virksomhed lagt ned af et DDoS-angreb, malware, ransomware eller hackerangreb, kan det medføre tunge driftsforstyrrelser, økonomiske tab, tab af troværdighed hos kunder og samarbejdspartnere, og i værste fald kan I ende med at måtte lukke virksomheden.

Vi sørger for, at ingen af disse skrækscenarier bliver til virkelighed. Vi håndterer jeres virksomheds IT med den største respekt for, hvor vigtig den er for jeres eksistens.

SAMLEDE FORDELE

Derfor skal du overlade din virksomheds IT-sikkerhed til os

Vi sikrer dig en proaktiv tilgang til din virksomheds IT-sikkerhed, hvor vi hele tiden er på forkant med hele dit IT-setup og trusselsniveauet.

Vi er skolede og uddannede til at forudsige problemer, og vores erfaring gør, at vi kan handle på dem, før der er et reelt problem. Den mindste mistanke er grund til handling, og den handling tager vi. Hver gang, hver dag og gennem alle dage i vores samarbejde.

Derudover er vi er ikke generalister. Vi er specialister. IT-sikkerhed og datasikkerhed er vores speciale, og vi samarbejder globalt førende leverandører af IT-sikkerheds produkter.

Overvågning og sikkerhed tilpasset din virksomhed

Skræddersyet overvågning og IT-sikkerhed ikke til at komme udenom, hvis du vil agere proaktivt i det digitale trusselsbillede. Uanset om din virksomhed kræver konstant overvågning eller periodisk support, kan vi hurtigt konfigurere en løsning, der matcher præcis dine operationelle krav. Med en grundig analyse af dine systemer og en tilpasset sikkerhedsplan, sikrer vores eksperter, at din virksomhed er beskyttet effektivt og kompetent

Proaktiv IT-sikkerhed leveret af IT-sikkerhedseksperter

Forebyggelse er kernen i en robust IT-sikkerhed. Er din nuværende sikkerhedsinfrastruktur robust nok til at imødegå trusler, før de udvikler sig? Vores team af specialister bringer avanceret viden til bordet og samarbejder med førende leverandører inden for IT-sikkerhed for at sikre, at din virksomhed altid er et skridt foran potentielle risici.

Beredskabsplaner: Driftssikkerhed og kontinuitet i din virksomhed

I hjertet af en robust virksomhed ligger en solid IT-beredskabsplan. Uforudsete hændelser kan bringe selv den stærkeste operation i knæ, hvis ikke der er forberedt en plan for kontinuitet og hurtig genopretning ved databrud, cyberkriminalitet eller lignende. Vores tilgang er at forstå dybden af din virksomheds behov og skabe solide beredskabsstrategier, der sikrer, at du kan fortsætte din forretning med minimal forstyrrelse, uanset hvad der sker.

Fra dataovertrædelser til naturkatastrofer, vores omfattende beredskabsplaner er designet til at give hurtig og effektiv reaktion på kritiske hændelser. Vi implementerer forebyggende foranstaltninger og sikrer, at der er en klar procedure for genopretning, som omfatter backup-løsninger og detaljerede gendannelsesplaner. Dette betyder, at din virksomhed kan genoprette sine operationer hurtigt, hvilket minimerer økonomiske tab og bevarer tilliden hos dine kunder og partnere.

Fremtidssikring med Rapid7 og InsightIDR

Med Rapid7's InsightIDR, en avanceret SIEM-løsning, tager vi sikkerhed til det næste niveau. Denne cloudbaserede teknologi er designet til at identificere og neutralisere trusler før de kan påvirke dit netværk. Vores løsning giver din virksomhed den intelligente overvågning, der er afgørende for at navigere i et stadigt mere komplekst cybertrusselslandskab.

Fordele ved at vælge Rapid7:

  • En proaktiv tilgang til bekæmpelse af IT-kriminalitet.
  • En IT-sikkerhedspolitik, der er udviklet for at være et skridt foran.
  • Sikkerhed, der konstant opdateres i henhold til ny lovgivning og standarder.
  • Beskyttelse, der er nøje tilpasset dit virksomhedsmiljø og de udfordringer, du står over for.
  • Service, der garanterer hurtig og effektiv reaktion på sikkerhedshændelser.
IT ER KOMPLEKS. VI GØR DET ENKELT.

Vi forvandler IT-sikkerhed til en styrke for nogle af landets mest ambitiøse virksomheder

Vi starter altid med en uforpligtende samtale.