Verden er kompleks.
Det behøver dit IT ikke at være.

Lad os forbedre dit IT-setup

Vi er en levende virksomhed der dyrker det levende samarbejde.

STRATEGISK RESSOURCEOPTIMERING OG ØGET IT-SIKKERHED

Team Extension

Team Extension er en løsning på dette områder for mange virksomheder, der søger at optimere deres IT-ressourcer uden omkostningerne ved fuldtidsansatte specialister eller som har udfordringer ved at finde de rette kompetencer på seniorniveau.

Den fine balance mellem at have den rette IT-ekspertise til rådighed og samtidig bevare en lean organisationsstruktur er det, vi bygger vores Team Extensionsløsning ud fra.

STYRK VIRKSOMHEDEN
Skab balance mellem ekspertise og effektivitet i din organisation

Mange virksomheder kæmper for at holde trit med teknologiske behov uden at overskride budgettet.
Nyere undersøgelser viser samtidig, at 60% af danske SMV-virksomheder har udfordringer med at tiltrække de rette IT-medarbejdere, specialister og kompetencer pga. et presset marked.

Team Extension er en løsning på dette områder for mange virksomheder, der søger at optimere deres IT-ressourcer uden omkostningerne ved fuldtidsansatte specialister eller som har udfordringer ved at finde de rette kompetencer på seniorniveau.

Undgå at blive fastlåst

Den fine balance mellem at have den rette IT-ekspertise til rådighed og samtidig bevare en lean organisationsstruktur er det, vi bygger vores Team Extensionsløsning ud fra. Du undgår de dyre generalister eller specialister, som kan efterlade din virksomhed i en ressourceklemme – overkvalificeret til rutineopgaver eller underkvalificeret til akutte behov eller komplekse projekter.

Team Extension bygger bro over det dilemma. Vores model muliggør integrationen af en IT-chef eller specialister på deltid, som kan skaleres op eller ned afhængigt af dine projekters kompleksitet og behov.
Det er en tredje vej, hvor du får ekspertisen til stede fysisk i dit team, klar til at adressere IT-udfordringerne proaktivt, uden at bære byrden af rekrutteringsomkostninger og -risici.

SAMLEDE FORDELE

Hvad betyder det for din virksomhed?

Først og fremmest en økonomisk besparelse, men i høj grad også en øget smidighed og fleksibilitet i dit team, da du kan skifte mellem en strømlinet IT-organisation og en fuldt bemandet afdeling, alt efter hvad situationen kræver. Med Team Extension kan du frigøre dit team fra rutinemæssige IT-opgaver og give dem friheden til at fokusere på vækst og innovation.

Forskellen på IT-outsourcing og Team Extension

Team Extension adskiller sig fra IT-outsourcing ved at give dig kontrol over opgaver og udførelse inhouse i din virksomhed.
Konsulenterne bliver en integreret del af dit team, arbejder efter dine processer og tilpasses dine projekters specifikke behov.Du bestemmer hvor og hvor mange timer, der er brug for, og vi kan tilbyde konsulenter enten på fuld tid, deltid eller på timebasis. Denne tilgang giver større fleksibilitet og tilpasningsevne, og tilbagemeldingen fra vores kunder er, at de oplever betydelige fordele:
– Reducerede omkostninger.
– Forøget fleksibilitet.
– Adgang til en bredt palet af eksperter, som kan håndtere alt fra daglige IT-udfordringer til komplekse projekter.

Med vores løsning får du:

Ansvar for virksomhedens digitale transformation

Hos Simple Solution IT tilbyder vi Team Extension, som giver adgang til eksperter, der konstant er opdaterede med de seneste teknologier og tendenser, så din virksomhed kan forblive på forkant med digital innovation.

Fleksibel ekspertise

Vores Team Extension-løsning giver dig den frihed at tilknytte specialister nøjagtigt når, hvor og hvor længe, du har brug for dem, uden langsigtede forpligtelser.

Reducering af belastningen på dit team

Med Team Extension håndterer vi både de tunge og lettere IT-opgaver. Dine medarbejdere kan fokusere på at være produktive inden for deres primære opgaveområder.

Undgå udfordringen med rekruttering

At skaffe kvalificerede IT-fagfolk behøver ikke være en kamp. Du får let adgang til IT-specialister uden besværet med rekruttering og træning.

Undgå den fælde, der følger med den daglige drift

Vores Team Extension-løsning skaber mulighed for dine medarbejdere – de kan koncentrere sig om strategisk arbejde og innovation fremfor dag-til-dag driftsopgaver. Med vores seniorkonsultenter kan vi træde ind som IT-ansvarlig eller CTO og varetage en hel afdeling hvis nødvendigt.

FÅ BETYDELIGE FORDELE MED TEAM EXTENSION

Opnå øget fleksibilitet og optimering af ressourcer

Vi starter altid med en uforpligtende samtale