Svindelmail fra IDS/DNS Denmark

(Opdateret 01.02.2021: Siden vi skrev denne artikel, har der været ro på denne front. Men nu huserer der igen en mail. Blot har afsenderen skiftet navn, men det er stadig svindel. Afsenderen underskriver sig fx. som “Frederik Pedersen, IDS Denmark, www.idsdenmark.com“. Du skal slette denne mail).

For tiden hærges danskerne af spam-mails fra nogen, der kalder sig DNS Denmark. Mailen er falsk og du skal bare slette den. Den ser troværdig ud, men er det ikke.

Se også: DNS Denmark, hvor en venlig og vred person uddyber sagen.

HVIS du af brandingsmæssige ønsker et .com domæne, så bestil det selv et ordentlig sted. Vi kan også hjælpe med det. Men det er sjældent nødvendigt for nogen.


Den falske mail ser således ud:

“Kære Hr. / Frue

Vi vil gerne informere dig om, at vi har modtaget en registreringsanmodning for domænenavnet www.ditdomaene.com. I vores system kan vi se, at du er ejeren af domænenavnet www.ditdomaene.dk. Vi vil gerne tilbyde dig muligheden for at registrere domænenavnet www.ditdomaene.com til dig selv.

Hvis en anden person registrerer domænenavnet, kan dette have vidtrækkende konsekvenser. Dette kan omfatte forvirring i søgemaskinerne eller skade på omdømme.

Vi kan dog afvise en anden person og omdirigere domænenavnet www.ditdomaene.com til dit nuværende domænenavn www.ditdomaene.dk.

Du får det første valg for domænenavnet. Derved undgår du potentielle problemer i fremtiden.

Vi vil registrere domænenavnet for dig i en periode på ti år. Dit domænenavn vil ikke kun blive registreret i denne periode, men også beskyttet. Den årlige pris er 199,90 pr. år. Den unikke samlede pris er 1999 (ekskl. moms).

Vil du gerne registrere domænenavnet til din egen organisation? Svar på denne e-mail med dit navn, adresse og momsnummer inden for 48 timer efter modtagelse af denne e-mail.

Hvis vi har din tilladelse, afviser vi en anden person og registrerer domænenavnet for dig.

Med venlig hilsen

Rasmus Andreassen

DNS Denmark

www.dnsdenmark.com